U bevindt zich hier: :Home/Secretariaat

Voor alle administratieve aangelegenheden kunt u terecht bij Sjanneke Schut. Als u bijvoorbeeld vragen heeft i.v.m. het overblijven van uw kind of een betaling kunt u bij haar terecht.

Op locatie Molenwijk is ze aanwezig op de maandag en woensdag.

U kunt haar ook per mail bereiken: sjannekeschut@cbsdewadden.nl

Juf Sjanneke

sjanneke

Getrouwd met Paul en moeder van Lisanne (22) en Jan (21). Naast mijn werk op De Wadden (50% locatie Molenwijk en 50% locatie Boerhaave) rijd ik ook graag motor, ben ik veel op de schietvereniging te vinden en sta ik graag en regelmatig in de keuken. Mijn werk op school bestaat uit de leerlingenadministratie, financiële administratie voor school en Activiteitencommissie/TSO en de coördinatie van de TussenSchoolseOpvang. Door mijn centrale werkplek heb ik veel contact met ouders en kan ik de spil zijn tussen Interne begeleiding, directie en leerkrachten. Dit alles geeft een leuk  gevarieerd werkprogramma, waar ik veel voldoening uithaal.