Peuterspeelzaal

U bevindt zich hier: :Home/Peuterspeelzaal

Stichting Kinderopvang Spaarne (SKOS)
Peuterspeelzaal De Wadlopertjes van de SKOS is verbonden aan de Wadden Molenwijk. De peuterspeelzaal is een fijne plek waar kinderen tussen de 2 en 4 jaar zich ontwikkelen om de stap naar de basisschool te maken. De omgang met leeftijdsgenootjes, samen delen, op je beurt wachten, liedjes zingen, puzzelen en knutselen… Kinderen die naar de peuterspeelzaal gaan, hebben daar de rest van hun leven plezier van.

De peuterspeelzaal werkt met het VVE-programma Puk & Ko. Een uitdagend en afwisselend programma voor alle peuters. Maar er is meer: VVE zorgt er voor dat kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun taal- en sociale ontwikkeling, dat ook krijgen. Leuke, afwisselende thema’s die helemaal passen in de belevingswereld van de peuters laten hen spelenderwijs leren. De peuterspeelzaal is een slimme start!

Peuterspeelzaal: De Wadlopertjes
Adres: Zevenwoudenplantsoen 3
E-mail: Wadlopertjes@skos.nl
Telefoon: 5330456 skos-logo-peuterspeelzalen-2012

Meer informatie over de SKOS Website: www.skos.nl

VVE-coördinator: Annelies Prast.
E-mail: A.Prast@skos.nl
Telefoon: 5379290

Voor plaatsing en inschrijving: 023-5128090 en plaatsing@skos.nl
SKOS. Samen groot worden.