Management

U bevindt zich hier: :Home/Management

De Wadden bestaat uit twee uit elkaar liggende locaties. Voor de Wadden locatie Molenwijk is Annelies Siezenga directeur. Samen met de Intern begeleiders Annet Batteram en Yvonne Kooren vormen zij het managementteam. Door met regelmaat te overleggen zorgen zij ervoor dat het onderwijs aan de leerlingen goed georganiseerd is.

Nancy Donkers is directeur van de Wadden locatie Boerhaavewijk.

De taken waarmee het managementteam (MT) zijn heel gevarieerd:
Het MT geeft de koers van de school aan en waarborgen deze. Zij faciliteert de leerkrachten zodat zij goed onderwijs kunnen geven. Zij zorgt voor het onderhoud en beheer, zoals de schoonmaak en aanwezigheid van materialen in school. Zij onderhoudt de contacten met stichting Salomo waar de school onder valt maar onderhoudt ook contact met externe instanties die het onderwijs ondersteunen.

Een heel belangrijke taak van het MT is het contact onderhouden met de ouders. Door de wederzijdse verwachtingen van elkaar te weten kunnen wij goed inspelen op de onderwijsbehoeften van de leerling. Wanneer school en thuis met elkaar in gesprek zijn komt dat de ontwikkeling van het kind ten goede.
De deur van de directie en de IB-ers staat open. U bent welkom voor het voeren van een gesprek.

Geen dag is hetzelfde op De Wadden en dat maakt elke werkdag uitdagend!

Annelies Siezenga

annelies

Ik houd mij bezig met de dagelijkse organisatie, met beleid en met beheer, en ik onderhoud contacten met ouders en instanties. Kortom, allerlei zaken die gericht zijn op ‘goed onderwijs voor onze leerlingen.