Zorg

U bevindt zich hier: :Home/Zorg

Op onze school zijn twee interne begeleiders werkzaam.

Juf Yvonne

yvonneIk ben Yvonne Kooren, intern begeleider van de groepen 5 t/m 8. Ik volg en analyseer de leeropbrengsten  van de groepen. En ik volg samen met de leerkrachten de ontwikkeling en de prestaties van uw kind in deze groepen.  Als er zorgen zijn ga ik in gesprek met de leerkracht, de leerling en de ouders. Ik werk al meer dan 25 jaar in het onderwijs. Voordat ik op De Wadden kwam werken heb ik op verschillende scholen in Amsterdam, Wieringerwaard en Heemstede gewerkt. Ik  heb tussendoor ook op een verzekeringskantoor gewerkt maar ik miste de schoolsfeer  heel erg. En ben weer snel terug gegaan naar het onderwijs, ditmaal op de Wadden.  En hier werk ik nog steeds met heel veel plezier! Mijn hobby’s zijn:  fietsen, tuinieren, stadswandelingen maken, musea bezoeken en winkelen, golfen en hardlopen! Ik woon in Heemstede en ben getrouwd met Koos, wij hebben  twee volwassen kinderen,  Peter  en Mariëtte. Zij wonen in Amsterdam en Den Haag.

Juf Annet

annet

Ik ben Annet Batteram. Vanaf 2005 ben ik werkzaam als intern begeleider voor de groepen 1 t/m 4. Samen met de leerkrachten houd ik de ontwikkeling van uw kind in de gaten. Als wij bijzonderheden in die ontwikkeling zien gaan wij samen met u op zoek naar oplossingen om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de jaren op de basisschool. U ziet mij dan ook regelmatig aansluiten bij gesprekken die u met leerkrachten heeft. Tijdens mijn loopbaan in het onderwijs heb ik voor de klas gestaan in de groepen 3 t/m 8.  Een aantal jaren ben ik thuis geweest om voor mijn kinderen te zorgen. Vanaf het moment dat mijn dochter en zoon naar de basisschool gingen, ben ik op de Wadden  aan het werk gegaan. Een aantal  jaren heb ik ingevallen voor zieke leerkrachten en voor leerkrachten die van ADV uren gebruik maakten, en  heb ik aan kinderen extra taalonderwijs gegeven (NT2). In mijn vrije tijd wandel ik regelmatig met de hond in de wijk, door het Molenplaspark en nog verder in onze mooie  woonomgeving. Ik zing in een koor en ga wekelijks sporten. Thuis mag ik graag in de tuin werken en lees ik veel.