U bevindt zich hier: :Home/Groepen/Groep 8

Hoe wij werken
Op de Wadden wordt veel met computers gewerkt. In iedere groep staan 5 of 6 computers. Daarnaast hebben wij 20 laptops, die vooral in groep 8 veel worden gebruikt. Op de foto’s zijn de leerlingen van groep 8 hun taallessen op de computers en laptops aan het maken.

Juf Karin

AfdrukkenIk ben Karin Eichhorn, dit schooljaar voor het zevende jaar leerkracht van groep 8. Ik werk pas 10 jaar in het onderwijs. Daarvoor was ik beleidsmedewerker bij een grote uitkeringsorganisatie. Ik ben nog steeds heel blij dat ik op mijn 43e voor het onderwijs heb gekozen. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Ik vind De Wadden een fantastische school met fijne collega’s, leuke kinderen en aardige ouders. In mijn vrije tijd lees ik veel en zing ik in een koor.

Hoe wij werken