U bevindt zich hier: :Home/Groepen/Groep 8

Hoe wij werken
Op de Wadden wordt veel met computers gewerkt. In iedere groep staan 5 of 6 computers. Daarnaast hebben wij 20 laptops, die vooral in groep 8 veel worden gebruikt. Op de foto’s zijn de leerlingen van groep 8 hun taallessen op de computers en laptops aan het maken.

Buiten lezen

buiten-lezen-ahmet-massoud-salih-altan-chaouki

Vandaag ging groep 8 buiten lezen. Een leuke activiteit, de

Koningsspelen

20160422_110231

Tijdens de Koningsspelen hebben alle leerlingen een feestelijke dag op school

Opening schoolplein

dsc_1023Met een zwierige beweging is de waterpomp op het groene

Techniekmiddag

<Samsung L74, Samsung VLUU L74>Metselen, een  knikkerbaan maken, rekengames spelen

Schaatsen

dsc_0176

Het was echt schaatsweer, buiten lekker fris, droog, goed ijs

Feestbeesten in groep8

<Samsung L74, Samsung VLUU L74> Op 10 oktober heeft groep

Juf Karin

AfdrukkenIk ben Karin Eichhorn, dit schooljaar voor het zevende jaar leerkracht van groep 8. Ik werk pas 10 jaar in het onderwijs. Daarvoor was ik beleidsmedewerker bij een grote uitkeringsorganisatie. Ik ben nog steeds heel blij dat ik op mijn 43e voor het onderwijs heb gekozen. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Ik vind De Wadden een fantastische school met fijne collega’s, leuke kinderen en aardige ouders. In mijn vrije tijd lees ik veel en zing ik in een koor.

Hoe wij werken