U bevindt zich hier: :Home/Groepen/Groep 7

Koningsspelen

20160422_110231

Tijdens de Koningsspelen hebben alle leerlingen een feestelijke dag op school

Opening schoolplein

dsc_1023Met een zwierige beweging is de waterpomp op het groene

Schaatsen

dsc_0176

Het was echt schaatsweer, buiten lekker fris, droog, goed ijs

Archeon, route prehistorie

2014-06-23-11-19-22In het Archeon hebben de kinderen de Romeinse of de Prehsitorie

Archeon, route Romeinen

archeon12Afgelopen maandag was het zover, ons schoolreisje naar het Archeon.

Fit Food Fun Factor

<Samsung L74, Samsung VLUU L74>FIT FOOD FUN FACTOR!! In deze

Juf Jelena

AfdrukkenHoi, Ik ben juf Jelena. Ik werk al 23 jaar in het onderwijs en vind het na zoveel jaar nog steeds een hele leuke baan. Samen met juf Lia sta ik in groep 7. Ik ben er op maandag, dinsdag en woensdag en juf Lia op donderdag en vrijdag. Groep 7 is natuurlijk de allerleukste groep van de Wadden! We werken hard maar er wordt ook veel gelachen. In mijn vrije tijd lees ik heel veel maar vind ik het vooral leuk om met mijn dochters van 9 en 13 te zijn.

Juf Elsa

elsaHallo, ik ben Elsa Hintzpeter, de nieuwe juf van groep 7. Ik woon met mijn man en twee zoons (1 en 3 jaar) in Haarlem. De afgelopen 6 jaar heb ik lesgegeven op een basisschool in Amsterdam. Daar ben ik juf geweest van de groepen 5 t/m 8. Voordat ik juf was, werkte ik als redacteur bij het weekblad Margriet. Maar werken met kinderen vind ik veel leuker. Ook vind ik het heel fijn dat ik eindelijk weer op m’n fiets naar school kan. Ik heb super veel zin om aan de slag te gaan op De Wadden. Het is een heel leuke school!

Frisse Blik