U bevindt zich hier: :Home/Groepen/Groep 5

Juf Christina

Even voorstellen, ik ben Christina Knoester leerkracht in groep 5. Ik woon in Overveen, ben getrouwd en we hebben drie kinderen, ze zijn nu alle drie aan het studeren en een van de drie woont al niet meer thuis. Sinds het jaar 2000 werk ik hier op de Wadden en met heel veel plezier. In de eerste jaren die ik hier op school werkte, deelde ik samen met een collega een kleuterklas. Ik had zelf nog jonge kinderen en wilde daar ook van genieten. Na een aantal jaren wilde ik wel wat meer dagen voor de klas ook omdat mijn eigen kinderen groter werden en naar de middelbare school gingen.Na de kleuters ben ik naar groep 4 gegaan heel erg leuk want sommige kinderen had ik als kleuter ook al gezien. Inmiddels werk ik al weer twee jaar in groep 5 en dat bevalt mij prima. In mijn vrije tijd ben ik best heel erg actief, ik vind het fijn om veel en lekker te sporten. Ik hou van wandelen en fietsen en bezoek graag mooie steden en musea. Verder ben ik ook graag thuis in mijn heerlijke tuin met een goed boek. Ik hou van mijn werk, vind het fijn om met kinderen te werken en ze dingen te leren. Elke dag is weer anders en boeiend, ik hoop nog vele jaren hier mee door te gaan.