U bevindt zich hier: :Home/Groepen/Groep 4

De kinderen van groep 4 hebben afgelopen donderdag en vorige

Juf Saskia

saskia

Hallo, ik ben juf Saskia Schotvanger. In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Pabo de la Salle in Heemstede. Na eerst 2 maanden gewerkt te hebben op een school in de Amsterdamse Jordaan, kwam ik op de Wadden terecht. Ik ben begonnen bij de kleuters. Later heb ik gewerkt in groep 3, 4 en 5. Ook nog op de andere locatie, in Boerhaavewijk. Dit jaar werk ik voor het derde jaar in groep 4 samen met juf Petra. Op maandag, dinsdag en woensdag sta ik voor de groep. Op donderdag en vrijdag juf Petra. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken. Koken voor mijn familie vind ik ook erg leuk om te doen. Op vakantie gaan we vaak kamperen in de bergen om daar dan mooie wandelingen te maken. Heerlijk die rust van de natuur en het mooie uitzicht! Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Elke dag is weer anders. Ik doe het elke dag met veel plezier!

Juf Maxime

Dit is juf Maxime