Groep 1-2

gr-1-2

Koningsspelen

20160422_110231

Tijdens de Koningsspelen hebben alle leerlingen een feestelijke dag op school

Opening schoolplein

dsc_1023Met een zwierige beweging is de waterpomp op het groene

Thema “Waar is….?”

slakthemawaaris

We zijn in de kleutergroepen vanaf half februari gestart met

Hmmm, fruitsalade!

20140930_095715
Dinsdag 30 september hebben we met groep 1a een heerlijke

Voorleesexpress met juf Roos

Omdat de Haarlemse vestiging van de voorleesexpress een jaar bestaat heeft Haarlem TV een reportage gemaakt.

Koningsspelen groep1

<Samsung L74, Samsung VLUU L74>Wat een fijne dag was het

Juf Roos

AfdrukkenHallo allemaal, Ik ben Juf Roos Dusseljee, ik ben 31 jaar oud en ik kom uit Castricum. Ik werk sinds Februari met veel plezier op de Wadden. Samen met de kinderen beleef ik elke dag weer veel leuke en vooral natuurlijk leerzame momenten. Het zou zomaar kunnen dat als je langs mijn lokaal loopt, je allemaal leuke liedjes hoort, ik vind het namelijk erg leuk om te zingen. Soms dansen we daar ook lekker gek bij, ik hou er erg van om veel plezier te hebben. Dat is allemaal erg gezellig maar er moet natuurlijk ook hard gewerkt worden. Dat doen we als de beste!

Juf Heleen Bruin

Kent u mij al? Ik ben Heleen Bruijn en werk met veel plezier op basisschool De Wadden. We hebben een fijn team met leuke collega’s. In het begin van mijn loopbaan heb ik vooral les gegeven in de middenbouw. Later ben ik in de kleutergroep les gaan geven, waar ik nu al jaren met veel enthousiasme werk. Ik ben moeder en oma van een kleindochter. In mijn vrije tijd doe ik veel aan zingen, wandelen, fietsen en uitgaan naar theater of bioscoop.