Groep 1-2

U bevindt zich hier: :Home/Groepen/Groep 1-2

gr-1-2

Juf Roos

AfdrukkenHallo allemaal, Ik ben Juf Roos Dusseljee, ik ben 31 jaar oud en ik kom uit Castricum. Ik werk sinds Februari met veel plezier op de Wadden. Samen met de kinderen beleef ik elke dag weer veel leuke en vooral natuurlijk leerzame momenten. Het zou zomaar kunnen dat als je langs mijn lokaal loopt, je allemaal leuke liedjes hoort, ik vind het namelijk erg leuk om te zingen. Soms dansen we daar ook lekker gek bij, ik hou er erg van om veel plezier te hebben. Dat is allemaal erg gezellig maar er moet natuurlijk ook hard gewerkt worden. Dat doen we als de beste!

Juf Heleen Bruin

Kent u mij al? Ik ben Heleen Bruijn en werk met veel plezier op basisschool De Wadden. We hebben een fijn team met leuke collega’s. In het begin van mijn loopbaan heb ik vooral les gegeven in de middenbouw. Later ben ik in de kleutergroep les gaan geven, waar ik nu al jaren met veel enthousiasme werk. Ik ben moeder en oma van een kleindochter. In mijn vrije tijd doe ik veel aan zingen, wandelen, fietsen en uitgaan naar theater of bioscoop.