U bevindt zich hier: :Home/Groep 3

Juf Jamie

Ik  ben juf Jamie, 26 jaar oud. Ik woon in Lisse. Mijn hobby is tennissen. Het afgelopen jaar ben ik hiermee begonnen. Met veel plezier sta ik al een aantal jaar voor de klas. De Wadden is een gezellige, leuke school waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik ben blij dat ik de juf van groep 3 mag zijn, want wat is het leuk om kinderen te leren lezen!

Juf Martine

Mijn naam is Martine Elshof, getrouwd en moeder van twee jongens die allebei nog op de basisschool zitten. In 2000 ben ik als invaljuf op de Wadden komen werken en daarna niet meer weggegaan! In ben begonnen in een kleutergroep, maar sta dit jaar weer voor groep 3. Ook op de locatie Boerhaavewijk heb ik korte tijd in een kleutergroep gewerkt, en nu sta ik al een aantal jaren op de locatie Molenwijk. Groep 3 is een jaar waarin we heel veel doen en daardoor heel veel leren! Ik beleef er veel plezier aan om de kinderen hierin te begeleiden.