U bevindt zich hier: :Home/Groep 2

Juf Arrie

Ik Ben Arri Teeuwen- Beekelaar. In 1979 heb ik de KLOS en bijbehorende diploma’s gehaald. Eerst gewerkt in IJmuiden en daarna naar Haarlem gegaan. Ik ben getrouwd met Wim en we hebben twee hele lieve kinderen. We wonen op het water in een echte boot. Lesgeven aan de kleuters blijft fantastisch.

Juf Heleen

AfdrukkenMijn naam is Heleen van der Laan-Tevel, groepsleerkracht van groep 2. Sinds 2009 werk ik op de Wadden, ervoor heb ik op diverse andere scholen binnen Salomo, het bestuur,  gewerkt. In 1976 werd ik kleuterleidster, na alle certificaten en diverse diploma’s gehaald te hebben, gaat mijn voorkeur nog steeds uit naar de onderbouw van de basisschool . Het stimuleren van de ontwikkeling van kleuters blijft boeiend en uitdagend! Naast mijn werk heb ik (vele!) hobby’s, waaronder zingen in de Oude Bavo Cantorij (muziek maken in de mooiste kerk van Haarlem!), lezen, poppetjes maken voor de seizoentafel en wandelen. Ook ga ik graag met mijn drie kinderen op stap.