Tussen Schoolse Opvang

U bevindt zich hier: ://Tussen Schoolse Opvang
Tussen Schoolse Opvang2016-03-17T08:38:05+00:00

Leerlingen hebben tussen de middag een uur pauze. School biedt de mogelijkheid om tussen de middag over te blijven. De organisatie hiervan is in handen van kinderopvang Robinson. Leerlingen kunnen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag overblijven.  Vast overblijven is het voordeligst en kost  € 1,80 per keer.  Incidenteel gebruik kost € 2,20 per keer. De betaling verloopt via éénmalige incasso vooraf.  Gebruik maken van de TSO kan middels het inschrijfformulier via de website van Robinson Kinderopvang www.robinson.nl. Ook is een papieren versie af te halen bij de balie in school. Voor meer informatie kunt u terecht bij Robinson via de website. Uiteraard kunnen vragen ook gesteld worden per mail aan sjannekeschut@cbsdewadden.nl.

robinson