Activiteitencommissie

U bevindt zich hier: :/Activiteitencommissie
Activiteitencommissie2017-10-09T15:18:32+00:00

AC-leden

De Activiteitencommissie (AC) van De Wadden bestaat uit een enthousiaste groep ouders die zich op vrijwillige basis inzet voor activiteiten op school.
Ze ondersteunen de leerkrachten bij de organisatie en het regelen van extra dingen, versieringen of boodschappen. Hiermee maken we meer mogelijk voor de kinderen.
De AC helpt bij het organiseren van het Sinterklaasfeest, Kerst, Pasen, Koningsdag/sportdag, de musical en met een verassing op de laatste schooldag van het jaar.
In overleg met de leerkrachten en met de hulp van vele andere ouders verzorgen zij versieringen in de school, eten en drinken en het opruimen. We overleggen ca. 6 keer per jaar met het hele team en daarnaast in de aparte commissies. Gemiddeld bestaat het team uit 10 personen.
Op deze manier maak je de activiteiten van je kind van dichtbij mee en kan je meedenken over verbeteringen of nieuwe dingen om te doen.

De huidige leden van de AC zijn (zie foto van links naar rechts en van achter naar voren):
Desiree Braamhorst
Inge van der Klugt
Geeske Nupoort
Samantha Bruinhard
Judith de Goede
Suzanne Heemskerk
Irene Dinant
Yolanda Koese (voorzitter)
(niet op de foto):
Paulien Moura
Nicole Getrouw
Sjanneke Schut (penningmeester)

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden voor de AC! Dus mocht je het leuk vinden om mee te denken en te organiseren, kom dan een keer naar 1 van de vergaderingen (staan in de kalender van de school) of vraag meer informatie aan een van de AC-leden, Yolanda Koese, Nancy Donkers of Sjanneke Schut.